Udlev din drøm som FRANCHISEPARTNER 

Er du på udkig efter en anderledes hverdag, hvor du kan påvirke din hverdag som selvstændig? Vil du udleve din passion som franchisepartner i dit eget designcenter med køkken, bad garderobe og andet inventar til boligen? Uanset indfaldsvinkel, så kan netop din historie og erfaring være årsagen til, at vi sammen kan starte vores fælles rejse i køkkenbranchen. Giv lyd fra dig og lad os få en snak sammen.

Kontakt os her 

BLIV FRANCHISEPARTNER I ODENSE

Går du og drømmer om at påvirke din egen hverdag som selvstændig? Vil du udleve din passion som franchisepartner i dit eget designcenter med køkken, bad, garderobe og andet inventar til boligen?


Så får du muligheden her.

Det er ikke nødvendigt, men hvis du har kendskab til branchen, så er det en fordel. Det vigtigste er, at du er solidt forankret i dit lokalområde med et stærkt netværk og at du brænder for salg og god kundeservice.

Med din forretning som franchisepartner kan du drive det vidt.

Vi vil være med til at bidrage positivt, for at opnå størst mulig vækst i netop din butik. Fra vores hovedkontor bakker vi dig op, bla. med digital markedsføring og andet. Vi er med dig hele vejen og forventer, at du har den rette iværksætterånd med lyst til at sælge, styre, motivere og drive din forretning. Din stærke personlighed skinner igennem med god kontakt til alle. Du er typen, der ser muligheder og viser vejen som rollemodel igennem hårdt arbejde for at opnå gode resultater.

Vi har over 40 års erfaring med fremstilling og salg af bundsolide produkter til den kræsne køkkenkender. Hos os handler det om at skabe det unikke med kvalitet og service til hver kunde. Vi er et stærkt team med erfarne rådgivere, som får vores ideer og løsninger realiseret på vores egen fabrik. Vi arbejder hele tiden på at udvikle vores forretning og brand. Derfor søger vi også efter en ambitiøs franchisepartner, som vil med på rejsen og blive en del af os.

Vil du høre mere, så er du velkommen til at kontakte mig personlig på tlf. 48 80 76 41 eller via vores hovedkontor.

Jeg glæder mig, til vi snakkes.

Med venlig hilsen
Direktør Chris Christensen

 

Vores Design Center ligger på Klaregade 35, i Odense centrum. Butikken er lille og helt i tidens trend, hvor ”less is more”. Lokalet har en udsøgt udstilling, i størrelse small, med vores mest efterspurgte produkter. Det er et bevidst valg, for at skabe et roligt miljø, så du og dine kunder kan opbygge den rette relation af indtryk, rådgivning og beslutninger. Derfor er både kontor og mødeområde designet i åben forbindelse med udstillingen. Faciliteter som tekøkken og toilet forefindes i tilsluttende lokaler.
Butikken blev etableret og åbnet i oktober 2022 og pt. bemandet med vores arkitekt og projektrådgiver på stedet. Vi kan således forestille os, at du som franchisepartner kan se værdien i et samarbejde, så du hurtig kan blive fortrolig med vores produktkollektion og forretningsgang. 

LOGO-SONDERBORG-KOKKEN

SØNDERBORG KØKKENINDUSTRI A/S
Ellegårdvej 23B
DK-6400 Sønderborg
CVR nr: 11729673
Tlf.     +45 74 42 92 20 
Mail:  info@sonderborg-kokken.dk
 

Følg os på:

Facebook | SØNDERBORG KØKKENETInstagram | SØNDERBORG KØKKENETPinterest | SØNDERBORG KØKKENET Houzz | SØNDERBORG KØKKENET