Sådan beskytter vi dit privatliv

Hos Sønderborg Køkkenet anvender vi cookies og behandler dine persondata, men hvad betyder det og er det vigtigt for dig?

Svaret er ja. Det handler nemlig om dit privatliv, som vi gør alt for at beskytte efter gældende GDPR-lovgivning. 
 

Helt konkret bruger vi dine data til at give dig den bedste oplevelse af vores hjemmeside. Dvs. at vi sporer, hvordan du finder vores hjemmeside og hvordan du bruger den. På den måde kan vi se, hvor på hjemmesiden vi kan forbedre hvad, hvilket i sidste ende vil gavne både dig og os. 

En sådan mulighed er selvfølgelig forbundet med et ansvar. Det vigtigste for os er derfor, at du har tillid til, at vi behandler dine data forsvarligt. Vi har lavet en udførlig oversigt over alle de forhold, der har med cookies og persondata at gøre. 

Læs om vores persondata- og cookiepolitik her.

Synes du det er tung læsning? Så har vi gjort det let og sammensat en kort version.
Nedenfor får du et overblik over, hvad der er mest vigtigt for dig at vide.
  

Cookies tjener et godt formål

Cookies er små tekstfiler, som lagrer sig som en genvej på den enhed du har brugt til at besøge vores hjemmeside. De fortæller os, om du tidligere har været på besøg og husker dine foretrukne indstillinger for vores hjemmeside, hvilket hos Sønderborg Køkkenet omfatter dine præferencer for sprog og den region, du kommer fra – også kaldet førstepartscookies.

  

Vi analyserer dine data

Vores hjemmeside er bla. opkoblet til de sociale medier, Facebook og Instagram, som har deres egen cookiepolitik. Dvs., at udover førstepartscookies, er vores hjemmeside også omfattet af såkaldte tredjepartscookies, som indsamler data til egne formål. Dette indebærer også eksterne annonce- og analyseredskaber, der hjælper os med at tilpasse indholdet på hjemmesiden. Vi har samlet en oversigt over alle cookies på vores hjemmeside her.

 

Dit samtykke er vores ansvar

Vi indsamler kun de data, der er nødvendige for at give dig den bedste oplevelse. Ønsker du at tilmelde dig vores nyhedsbrev, skal du oplyse dit fornavn, efternavn og din e-mail. Herefter opbevares disse data hos vores eksterne nyhedsmailudbyder, GetResponse.

Vi respekterer dit privatliv og samarbejder kun med parter, der overholder gældende GDPR-lovgivning. Har du brug for at vide mere om, hvem der ellers er ansvarlig for dine persondata, så kan du klikke her.

 

Du bestemmer over dine data

Alt dette kan kun lade sig gøre med dit samtykke.

  • Du bestemmer, om du vil dele dine data med os og i hvilket omfang.
  • Du kan til hver en tid tilbagetrække dit samtykke, anmode om at blive slettet eller få indsigt i og berigtige dine oplysninger.

Læs mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning her. 

 

Fortæl os hvad vi kan gøre bedre

Vi ønsker fuld gennemsigtighed, så du kan føle dig tryg.

Har du spørgsmål eller vil benytte dine rettigheder så kontakt vores dataansvarlige, Irene Benthin, på mailadressen: 
dataansvarlig@sonderborg-kokken.dk 

Husk venligst at angive dit samtykke-ID og -dato, når kontakter os. Find det i vores cookieoversigt nederst på siden.

Du er også berettiget til at klage direkte til Datatilsynet, hvis oplysninger du finder her:

 

Datatilsynet
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
T. 33 19 32 00
M. dt@datatilsynet.dk

 

 

 

Vores persondatapolitik

Opdateret 29.06.2021

 

Denne persondatapolitik gælder for Sønderborg Køkkenet. Tryk på det spørgsmål du søger svar på eller læs fra start til slut. God fornøjelse.

 

Hvordan behandler Sønderborg Køkkenet mine persondata?
Hvilke data indsamler Sønderborg Køkkenet?
Hvem deler Sønderborg Køkkenet data med?
Hvad er mine rettigheder? 

 

Hvordan behandler Sønderborg Køkkenet mine persondata?

Herunder kan du læse en udførlig oversigt over, hvordan vi behandler dine personoplysninger. Som bruger af denne hjemmeside skal du vide:

 

  • At Sønderborg Køkkenet er ansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi modtager fra dig.
  • At du til hver en tid kan kontakte vores dataansvarlige, Irene Benthin, hvis du ønsker at gøre brug af dine rettigheder (læs mere om dine rettigheder længere nede).
  • At formålet med behandling af dine personoplysninger er, at vi har et bedre udgangspunkt for at levere vores varer og tjenesteydelser til dig og/eller din virksomhed, samt holde dig orienteret om nyheder, funktioner og produktmuligheder. Jf. databeskyttelsesforordningen artikel 5 stk. 1 b.
  • At retsgrundlaget (hjemmel) for at vi behandler dine personoplysninger er dit samtykke (jf. databeskyttelsesforordningen artikel 6 stk. 1 a) og/eller
    • den indgåede aftale/kontrakt/bestilling (jf. databeskyttelsesforordningen artikel 6 stk. 1 b) og/eller
    • lovgivning (jf. databeskyttelsesforordningen artikel 6 stk. 1 c) og/eller
    • for at den dataansvarlige eller en tredjemand kan forfølge en legitim interesse. Medmindre den registreredes interesser eller grundlæggende rettigheder og frihedsrettigheder, der kræver beskyttelse af personoplysninger, går forud herfor. Navnlig hvis den registrerede er et barn (jf. databeskyttelsesforordningen artikel 6 stk. 1 f).
    • De legitime interesser der begrunder behandlingen, er markedsføring af nye ydelser og/eller produkter.
  • At kategorien af de personoplysninger vi behandler, er almindelige (f.eks. navn, tlf.nr. og adresse).
  • At vi videregiver eller overlader dine personoplysninger til eksterne modtagere, herunder vores databehandlere, rådgivere og til de for opgaven eventuelt nødvendige samarbejdspartnere. Se liste over cookies her.
  • At nogle af vores databehandlere er beliggende udenfor EU/EØS.
  • At vi har modtaget personoplysninger fra dig selv og eventuelt fra offentligt tilgængelige kilder.
  • At vi opbevarer dine personoplysninger så længe, som det er lovligt i henhold til bogføringsloven, samtykkereglerne og/eller anden lovgivning.
  • At vi ikke anvender personprofilering til at træffe automatiske afgørelser, der i væsentlig grad kan påvirke dine rettigheder og frihedsrettigheder. 

 

Hvilke data indsamler Sønderborg Køkkenet?

Hos Sønderborg Køkkenet indsamler vi data, som kan opdeles i følgende kategorier:

  • Data som er indsamlet af Sønderborg Køkkenet
  • Data som er indsamlet af tredjeparter.

Herunder kan du læse hvilke data Sønderborg Køkkenet indsamler samt til hvilket formål:

 

  • Almindelig arbejdsprocedure. Hos Sønderborg Køkkenet har vi en fastlagt arbejdsprocedure som lyder: opmåling af rum, design, produktion, levering og montering. Til dette er vi nødt til at kende dine kontaktoplysninger, herunder navn og adresse – det vil sige data som relaterer til kontraktlige forpligtelser og som er nødvendige for vores samarbejde med dig som kunde. Disse oplysninger kan blive delt med samarbejdspartnere og underleverandører for at kunne levere den ønskede service og/eller vare, du som kunde har bedt om ved accept af tilbud.

  • Bestilling af kataloger. Du har som bruger mulighed for at bestille/lægge en ordre på vores kataloger via vores hjemmeside. Til dette skal du oplyse dit navn, din adresse, din e-mail og dit telefonnummer. Det vil sige data, som vi bruger til at sende de respektive kataloger til dig og som videregives til tredjepart i form af et eksternt fragtfirma. Ved at indsende disse oplysninger, giver du samtykke til, at vi må behandle dem.

  • Tilmelding af nyhedsbrev. Sønderborg Køkkenet udgiver maksimum 20 nyhedsmails om året, som kan tilgås ved tilmelding via bl.a. vores hjemmeside. Til dette skal du oplyse dit fornavn, efternavn og din e-mail, som skal sikre, at vores nyhedsbrev når frem til dig. De oplyste data opbevares forsvarligt hos vores eksterne nyhedsmailudbyder, GetResponse, som du kan læse mere om længere nede på siden. Ved at indsende disse oplysninger, giver du samtykke til, at vi må behandle dem.

  • Optimering af hjemmeside. Sønderborg Køkkenet følger din brug af vores hjemmeside, som indsamles via cookies. Det vil sige, at vi sporer hvordan du bruger vores hjemmeside, hvad du klikker på, hvor længe du er her og i hvilken region du befinder dig. Disse data opbevares i vores eksterne analyseredskab, Google Analytics (læs mere om Google Analytics længere nede på siden), og bruges til at forbedre din oplevelse af vores hjemmeside. Læs mere om vores cookiepolitik her. 

 

Hvilke data deler/deles med Sønderborg Køkkenet og med hvem?

Sønderborg Køkkenet indsamler og behandler data via henholdsvis Facebook og Instagram, LinkedIn, Pinterest, GetResponse og Google Analytics. Det vil sige, at vi er underlagt et fælles dataansvar med tredjeparter, som indsamler data til egne formål.

Herunder kan du læse om, hvem Sønderborg Køkkenet er dataansvarlig med og til hvilket formål dette tjener. Listen gælder kun data som du efterlader og/eller afgiver, når du interagerer med Sønderborg Køkkenet.

 

Facebook / Instagram

Facebook Ireland Ltd.
4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour
D2 Dublin
Ireland

Hvilke persondata indsamler/behandler Sønderborg Køkkenet via Facebook og Instagram?

  • Dine reaktioner ifm. vores opslag og annoncer på Facebook og Instagram. De omtalte reaktioner omfatter ”synes godt om”, ”elsker”, ”omsorg”, ”ha ha”, ”wow”, ”ked” og ”vred”.
  • Dine kommentarer på vores opslag og annoncer på Facebook og Instagram.
  • Hver gang du besøger vores hjemmeside fra enten Facebook eller Instagram. Dette kan være via et link i et opslag eller en annonce fra samme medier.
  • Din adfærd og interesser. Det vil sige andet indhold på Facebook og Instagram, som du har interageret med. Disse oplysninger indsamles og opbevares af Facebook og bruges ifm. annoncering på samme medier.
  • Personoplysninger som du har offentliggjort på Facebook og Instagram. Disse omfatter typisk dit navn, som vi enten bruger ifm. vores konkurrencer. Læs mere om dette i vores konkurrenceregler her.

Bemærk, at vi kun kan behandle de persondata, som du har givet Facebook / Instagram samtykke til at dele. Læs mere om Facebook/Instagram og deres persondatapolitik her.

 

LinkedIn

LinkedIn Corporation
Sunnyvale
California
USA

Hvilke persondata indsamler/behandler Sønderborg Køkkenet via LinkedIn?

  • Dine reaktioner ifm. vores opslag og annoncer på LinkedIn. De omtalte reaktioner omfatter ”synes godt om”, ”hyld”, ”støt”, ”vild med”, ”indsigtsfuld” og ”nysgerrig”.
  • Dine kommentarer på vores opslag på LinkedIn.
  • Hver gang du besøger vores hjemmeside fra LinkedIn. Dette kan være via et link i et opslag.
  • Personoplysninger som du har offentliggjort på LinkedIn. Disse omfatter typisk dit navn eller din e-mail, som vi bruger til at kontakte dig om et samarbejde eller svare på en kommentar.

Bemærk, at vi kun kan behandle de persondata, som du har givet LinkedIn samtykke til at dele. Læs mere om LinkedIn og deres persondatapolitik her.

 

Pinterest

Pinterest Inc.
651 Brannan Street
San Francisco 
CA 94107
USA

Hvilke persondata indsamler/behandler Sønderborg Køkkenet via Pinterest?

  • Om du følger en eller flere af vores opslag på Pinterest.
  • Om du gemmer en eller flere af vores opslag på Pinterest.
  • Dine kommentarer på vores opslag på Pinterest.
  • Hver gang du besøger vores hjemmeside fra Pinterest. Dette kan være via et link i et opslag.
  • Personoplysninger som du har offentliggjort på Pinterest. Disse omfatter typisk dit navn, som vi bruger, hvis vi skal kontakte dig eller svare på en kommentar.

Bemærk, at vi kun kan behandle de persondata, som du har givet Pinterest samtykke til at dele. Læs mere om Pinterest og deres persondatapolitik her.

 

GetResponse

GetResponse Sp. Z o. o.
Arkonska 6/A3
80/387 Gdansk
Polen

Hvilke persondata indsamler/behandler Sønderborg Køkkenet via GetResponse?

  • Dit fornavn, efternavn og din e-mail. Disse oplysninger opbevares af GetResponse og bruges ifm. udgivelsen af vores nyhedsbrev, hvori dit fornavn typisk indgår. Vores nyhedsbrev udgives maksimum 20 gange om året og indeholder nyheder, informationer om produkter og events og konkurrencer. Læs evt. om vores konkurrenceregler her.
  • Din adfærd og interesser ved brug af vores nyhedsbrev. Dvs. at vi kan se, om du har åbnet et givet nyhedsbrev, i hvilket land du befandt dig da du åbnede det og hvilke links du har trykket på. Vores nyhedsbrev indeholder som standard links til vores hjemmeside, Facebook og Instagram profil, men kan også indeholde links til såkaldte landingsider, som bliver hostet af GetResponse. Læs om GetResponse og deres persondatapolitik her.

 

Google Analytics

Google Headquarters
Gordon House, Barrow Street
Dublin 4
Irland

Hvilke persondata indsamler/behandler Sønderborg Køkkenet via Google Analytics?

  • De cookies du har givet samtykke til at dele med os på hjemmesiden. Det vil sige, at vi via Google Analytics – et analyseredskab som er opkoblet til vores hjemmeside - kan se, hvordan du bruger vores hjemmeside, hvad du klikker på, hvor længe du er her og i hvilken region du befinder dig.
  • Herudover kan vi se hvad du søgte på, da du fandt vores hjemmeside og/eller hvor du finder os online. Dette skyldes, at Google Analytics er en del af Google, som indsamler disse data via deres søgemaskiner. Læs mere om Google og deres persondatapolitik her.

Cookies sikrer, at alle funktioner på vores hjemmesider virker. De hjælper os med at optimere design og indhold, så du får den bedste oplevelse af vores hjemmeside. Alt dette kan du læse mere om i vores cookiepolitik her. 

 

Hvad er mine rettigheder?

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af dine personoplysninger, som følger:

 

  • Du har ret til indsigt og berigtigelse. Dvs. at du når som helst kan anmode om at se dine persondata og berigtige/opdatere dine oplysninger.

  • Du har ret til at anmode om sletning. Dvs. at du kan få dine personoplysninger slettet, medmindre vi af regnskabsmæssige eller juridiske årsager skønner, at det er nødvendigt at beholde dem i en længere periode. Oplysningerne indsamlet i relation til kontraktlige forpligtelser slettes senest, når eventuelle formueretlige krav er forældet.

  • Du har ret til begrænsning af behandling. Dvs. at du kan styre eventuel begrænsning af behandlingen.

  • Du har ret til indsigelse. Dvs. at du i visse tilfælde har ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger.

  • Du har ret til at få overført dine oplysninger (dataportabilitet). Dvs. at du til hver en tid kan få overført dine oplysninger til en anden dataansvarlig i det omfang, det er teknisk muligt og med de ressourcer der er tilgængelige for virksomheden.

 

Du er velkommen til at kontakte vores dataansvarlige, Irene Benthin, hvis du har spørgsmål eller vil benytte dine rettigheder på mailadressen: dataansvarlig@sonderborg-kokken.dk

 

 

Vores cookiepolitik

Opdateret 29.06.2021

 

Sønderborg Køkkenet anvender cookies på vores hjemmeside. Læs hvad det betyder for dig og hvordan du skal forholde dig, eller spring direkte videre til de spørgsmål du søger svar på herunder.

 

Hvad er cookies?
Hvordan anvender Sønderborg Køkkenet cookies?
Hvad er mine rettigheder?
Hvilke cookies anvender Sønderborg Køkkenet? 

 

Hvad er cookies?

Cookies er små tekstfiler, som lagrer sig som en genvej på den enhed du har brugt til at besøge vores hjemmeside. De fortæller os, at du har været her før og husker dine foretrukne indstillinger for vores hjemmeside, herunder dine præferencer for sprog. Med andre ord, informationer der er nødvendige for, at hjemmesiden fungerer optimalt.

Cookies er ikke en programfil. Det betyder, at de ikke kan påvirke din enhed, herunder indsamle oplysninger, sprede virus eller på anden måde gøre skade. Indholdet af cookies skrives og læses af de hjemmesider, du som bruger besøger. 

 

Hvordan anvender Sønderborg Køkkenet cookies?

Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse på vores hjemmeside bedre. Ved hjælp af cookies kan vi sikre, at hjemmesiden fungerer som den skal, optimere vores design og indhold samt målrette vores annoncer, så du får mest ud af dit besøg.

Hjemmesiden er omfattet af tredjepartscookies. Dvs. at vi deler oplysninger om din brug af vores hjemmeside med tredjeparter, som omfatter Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, GetResponse og Google Analytics. Du kan læse om vores brug af tredjeparter og hvordan de indsamler data her. 

 

Hvad er mine rettigheder?

Ved at klikke ”accepter” samt ved at fortætte videre på hjemmesiden, giver du samtykke til brugen af de valgte cookies. Dit samtykke gælder vores domæner, www.sonderborg-kokken.dk og/eller www.sonderborg-kokken.com.

Du kan til hver en tid tilbagekalde eller ændre dit samtykke, ved at fravælge cookies i cookieoversigten her, ligesom du altid kan blokere cookies i din browser. Fremgangsmåden hertil afhænger af browser. Find yderligere informationer om, hvordan du undgår cookies her.

Vær opmærksom på, at en evt. afvisning af cookies kan påvirke din oplevelse af vores hjemmeside, hvis funktioner typisk nedsættes. Vi henviser til vores persondatapolitik, hvor du kan læse om, hvordan vi behandler dine personoplysninger.

Du er velkommen til at kontakte vores dataansvarlige, Irene Benthin, hvis du har spørgsmål eller vil benytte dine rettigheder på mailadressen: dataansvarlig@sonderborg-kokken.dk 

 

Hvilke cookies anvender Sønderborg Køkkenet?

Her kan du orientere dig om, hvilke cookies vi anvender samt ændre eller tilbagetrække dit samtykke.

 

LOGO-SONDERBORG-KOKKEN

SØNDERBORG KØKKENINDUSTRI A/S
Ellegårdvej 23B
DK-6400 Sønderborg
CVR nr: 11729673

Tlf     +45  74 42 92 20 

Mail  info@sonderborg-kokken.dk 
 

Følg os på:

Facebook | SØNDERBORG KØKKENETInstagram | SØNDERBORG KØKKENETPinterest | SØNDERBORG KØKKENET Houzz | SØNDERBORG KØKKENET 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.