NYT KØKKENMED TRÆ OG ... <br> WOW-EFFEKT
NYT KØKKENMED TRÆ OG ... <br> WOW-EFFEKT
NYT KØKKENMED TRÆ OG ... <br> WOW-EFFEKT

Nyt køkken med træ
og WOW-effekt


Skal dit køkken føles rart at være i og spiller god kvalitet en rolle i din indretning? Så se nærmere på produktserien med gribegreb. Naturen har bidt sig fast i køkkenindret-ningen med wow-effekt, der vil noget. Låge- og skuffefronter er klassisk elegante
- om malet, af træmateriale eller i kombinationer med hinanden. Gribegreb er et design, der passer godt ind i den moderne skandinaviske boligstil og med træmaterialer får køkkenet en særlig stemning af naturlighed og varme.

Hvilket greb skal du vælge?

Det kommer an på din smag, men du har sikkert oplevet, at det kan være svært at vælge mellem et hav af muligheder. Skal grebet i dit køkken være i tidens trend, diskret eller skal der slet ikke være noget greb? Når du vælger gribegreb, får du det hele i ét. Gribegreb er fræset ud i toppen af selve lågen- eller skuffefronten. Udformningen giver indretningsstilen et eksklusivt look med kant. Det er en raffineret detalje, der gør dit køkken klassisk og elegant på samme tid.

De raffinerede detaljer:

 • Gribegreb i toppen af hver låge- eller skuffefront.
 • Kvalitetslakering af malede låger- og skuffefronter.
 • Udsøgte træsorter til låge- og skuffefronter med åretegninger, der flugter.
 • Sammensatte fronter uden synlige beslag.
 • Alsidigt design med kant som passer til nordiske farver og interiør.
 • Eksklusivt moderne look.

Skal vi hjælpe dig med at finde en smagfuld løsning? Kontakt os og få 100% dansk køkkendesign i dit hjem.

Få kvalitet for pengene

Du går aldrig forkert i byen, når du vælger et klassisk køkkendesign. Det skal være æstetisk og fremstå tidløst moderne i sit formsprog, men det skal også være solidt med fokus på materialer, kvalitet og funktionalitet. Dit nye køkken skal både være lækkert at se på og lækkert at bruge i hverdagen. Det klassiske designkøkken med gribegreb opfylder det hele. Det er gennemtænkt, veldisponeret med et harmonisk udtryk og udført efter stærke håndværkstraditioner. Nøgleordet er kvalitet for pengene - for din investering skal lønne sig i mange år frem.

Værdifulde fordele:

 • Rådgivning af indretningsdesigner med mange års erfaring i køkkenbranchen.
 • Opmåling i dit hjem, løsningsforslag og præsentation af dit projekt efter aftale.
 • Kvalitetsprodukter, der giver merværdi til din bolig.
 • Gennemført finish, både indvendig og udvendig.
 • Alle køkken elementer er samlet og har gennemgået kvalitetskontrol.
 • 10 års garanti på de bedste beslag og skinner på markedet.
 • Levering til aftalt tid og vi opbevarer gerne dit køkken på vores lager, hvis din byggefase forsinkes.
 • Nøjagtig montering udført af fagkyndig køkkenmontør, der kender produktet fuldstændigt.
 • God service fra start til slut og ofte meget mere, end du forventer.

Vidste du, at …

Der kommer hele tiden nye teknologiske løsninger ind i køkkenet? Du kan f.eks. højdejustere HELE din nye køkken-Ø med BASELIFT, et elektronisk hæve/sænke system, som bygges ind i hulrummet i soklen, så det ikke ses eller optager plads i skuffer eller skabe. Bordhøjden kan justeres individuelt, så den passer til dig, når du arbejder i køkkenet. Du vil elske det fra første øjeblik.

Se det på film. Det er ren komfort og velvære.


Se hvad andre kunder har fået
Få idé katalog AUTHENTIC HOMES

få besøg af vores
køkkendesigner

Få en personlig og faglig dygtig indretningskonsulent på besøg med indsigt og forståelse - og selvfølgelig med gode løsninger. Du får rådgivning i vante omgivelser, når du har tid. Et opkald til os, så er du igang.
Det er ganske uforbindende.

FÅ BESØG AF EN EKSPERT

få besøg af vores
køkkendesigner

Få en personlig og faglig dygtig indretningskonsulent på besøg med indsigt og forståelse - og selvfølgelig med gode løsninger. Du får rådgivning i vante omgivelser, når du har tid. Et opkald til os, så er du igang.
Det er ganske uforbindende.

FÅ BESØG AF EN EKSPERT

Gode grunde til at træffe det rigtige valg

Vi har i over 40 år skabt køkkener og inventar til boligen, der spænder over fremsynet design og funktionalitet. Det er individuelle design i alle stilarter med et tidløst, klassisk formudtryk. Hver eneste løsning fremstilles i udsøgte materialer med omhu for detaljer og finish - kvalitet går nemlig aldrig af mode.

 • En fryd for øjet
  Øjet ser med og oplevelsen bliver endnu bedre, når køkkenet har udstråling og der er kræset for  detaljerne. Vi laver nordiske designløsninger efter individuelle mål, der afspejler dine ønsker, behov og livsstil.
   
 • Aktuelle trends med fremsyn
  Din smag er afgørende og derfor guider vi dig gennem vores produktkollektioner i alle stilarter. På den måde finder vi den helt rigtige løsning til dig og dit hjem.
   
 • Du får din personlige designrådgiver
  Du møder dygtige køkkendesignere og indretningsrådgivere med passion for inspirerende løsninger, så dit køkken bliver harmonisk, smukt og funktionelt.

 • Vi tager hånd om dit projekt
  Du modtager faguddannet rådgivning, der er med dig hele vejen. Fra første gang vi mødes og til det færdige køkken står klar til brug hos dig.
   
 • Høj standard med garanti
  Du kan glæde dig over solide materialer af høj kvalitet. Dit køkken vil holde mange år frem. Udover normal købsgaranti giver vi 10 års garanti på alle beslagdele.
   
 • Veludført snedkerhåndværk
  Godt håndværk er kvalitet i sig selv. Derfor fastholder vi, at lægge hånd på hver en løsning fra os. Vi gør en dyd ud af, at tingene ses og mærkes efter i sømmene for at sikre os, at alt i orden.
   
 • Godt omdømme betaler sig
  Et SØNDERBORG KØKKEN holder i flere generationer og er kendt hos banker, kreditforeninger og forsikringsselskaber som en god investering, der øger værdien af din bolig.
   
 • God service leveres af mennesker til mennesker
  Du vil opleve en faglig stolthed og service, der er ud over det sædvandige. Vi har tid og møder dig med ærlig interesse. Vi hjælper dig med al vores viden og erfaring - med venlighed og smilende ansigter.

 

Vi kan så meget mere. Læs mere om os og vores måde at gøre tingene på.

DESIGN SKAL VÆRE SMUKT, SKABE VÆRDI OG TRIVSEL

Med over 40 års erfaring og viden om køkkendesign, gør vi ikke på kompromis, når det drejer sig om at skabe klassiske og funktionelle løsninger. Vi trækker nemlig på et mangeårigt forarbejde med udgangspunkt i det danske formsprog og vores mål er, at lave køkkener i høj kvalitet og solidt snedkerhåndværk.  

 

 • VORES STYRKE
  Dét at skabe køkkendesign ligger dybt i vores DNA. Med den største respekt for dig og din familie, stræber vi efter at levere en løsning, der indfrier alle dine ønsker. Du er så at sige fundamentet i virksomheden og derfor ser du heller ikke nogen masseproduktion eller smarte tilbudskampagner fra os. Vores styrke er stilrene personlige design, der harmonerer godt med den skandinaviske indretningskultur. Hvis du vil sikre dig, at dit køkken passer ind i den moderne boligindretning over flere årtier, kan du trygt hæve baren og vælge et design fra vores hånd. 
   
 • VORES IDÉER
  Uanset om vi designer et køkken til dig, eller går igang med en helt ny køkkenkollektion til vores produktserier, så bruger vi vores faglighed og kreative sans gennem hele processen. I vores idébank har vi et utal af tanker liggende, som vi hele tiden gør brug af. Vi har fuld fokus på opgaven for at finde den bedste løsning. Vi lader os ikke diktere af moden eller flygtige trends, når jagten går ind på det rigtige design. I stedet lader vi os inspirere og har mod til at vælge til og fra, hvor det giver mening.
   
 • HVAD GØR OS BEDRE
  Vi lever og ånder for vores køkkenverden - en passion som fortsætter selv efter endt arbejdstid. Vores idéer opstår også i vores fritid, hvor hverdagsoplevelser ofte bliver startskud på nye designløsninger. Sidst men ikke mindst, får vi feedback fra de mange familier, der allerede har eller ønsker sig et SØNDERBORG KØKKEN. Vi kan være nok så dygtige eksperter, i sidste ende er dt dig, der bestemmer, om køkkendesignet er godt og rart at bruge i hverdagen. Vi lytter og suger til os og stræber hele tiden efter at finde på nye og bedre løsninger. Det er således din indflydelse, der spiller den allerstørste rolle for vores designudvikling.
   
 • SUMMEN AF DET HELE
  Produktudvikling tager tid og derfor er det umuligt at vise en ny køkkenkollektion hvert år. Gode designløsninger kommer fra ægte passion og mange års indsamling af information, afprøvninger og evalueringer. vi tager os tid til at gå i dybden med tingene, så resultatet bliver godt. Hvordan skal vi retfærdiggøre overfor dig, at vi allerede har et nyt og bedre køkken til dig året efter? Du ville med rette sætte spørgsmålstegn ved, om du fik et køkken af ringere kvalitet.  NEJ - det ligger slet ikke i vores ånd. Hos os kan du være sikker på, at vi ikke overskrider dine grænser for anstændighed. Vi er troværdige og bestræber os altid på, at levere den bedste designløsning, så din investering betaler sig i det lange løb. 

 

Går du også med designtanker til din køkkendrøm, så kontakt os og vi står klar til at hjælpe dig videre.

Det starter med en god dialog - 

derefter forbereder vi os grundig, fremstiller tingene i godt håndværk og voila - et kvalitetskøkken til dit hjem.

Så kort kan det siges, men det er ikke hele sandheden. Virkeligheden er meget bedre. 

LAD OS FORKLARE ... 

 1. Allerførst starter vi med en god dialog med dig
  Når du har kontaktet os, får du din egen designrådgiver, som vil hjælpe dig gennem processen fra start til slut. Din rådgiver vil stille dig spørgsmål, der er nødvendige for, at du får den helt rigtige løsning, så du senere, helt uden bekymringer, kan tage dit nye køkken i brug med tilfredshed.
   

 2. Næste skridt er en grundig opmåling i dit hjem
  Vi kommer på opmåling i dit hjem, så dit køkkenrum kan indtegnes med vinduer, døre, trappe, bjælker mm. Vi skaber os et overblik over dine el-installationer, stikkontakter, udsugning til emhætte, afløb til vand og hvad der ellers måtte være. Alle disse optagnelser gør, at vi kan designe og fremstille dit køkken, så det passer perfekt i dit hjem.
   

 3. Vi laver et løsningsforslag og tilbud til dig
  Med alle dine oplysninger og tal fra opmålingen, udarbejder vi et designforslag med tilhørende tilbud. Forslaget indeholder dine ønsker og selvfølgelig sørger vi for, at det overholder det fastlagte budget, som du har oplyst til os. Afhængig af projektets omfang aftaler rådgiveren en dato med dig, hvor du kan få tingene præsenteret.

 4. Du inviteres til præsentationsmøde
  Vi har kaffen brygget og sørger også for, at løsningsforslaget er klar, både på papir og på skærm i vores mødelokale. Du får også vist vareprøver, så du kan se og mærke produktkvaliteten. har du svært ved at forestille dig dit kommende køkken, så kan du i Sønderborg få et virtuelt første blik ind i dit køkken med en 3D-rundvisning. Det vil give dig en følelse af, hvordan dit nye køkken vil tage sig ud i dit hjem.
   

 5. Dit køkken fremstilles
  Når du er vild med designet og alle ting er drøftet, så starter fremstillingen af køkkenet på vores egen fabrik i Sønderborg. Dit projekt er i gode hænder. Både ordrebehandlingen og produktionen er et team af fagligt dygtige medarbejdere, som sørger for at kvalitetssikre dit køkken gennem hele processen.
   

 6. Dit hjem skal gøres klar til køkkenet
  Om nybyggeri eller udskriftning, så er et køkkenprojekt omfattende. F.eks. skal det gamle køkken tages ud, der skal måske flyttes aføb, laves nye el-installationer eller andet. Din rågiver er i løbende kontakt med dig og aftaler, hvornår du er klar til at modtaget dit nye køkken. Undervejs vil rådgiveren komme på besøg til kontrolopmåling, så alt svarer til tegningens fastlagte mål.
   

 7. Levering står for døren
  Vi har samlet dit køkken. Alle kabinetter er kantlimerede, indvendige beslag er monteret og der er boret for til montering. Vi passer på tingene for at undgå fragtskader. Hvert enkelt kabinet og andre køkkendele, som hårde hvidevarer, bordplade mv. er pakket ind og vi sikrer os, at du er hjemme, så du kan tage imod leveringen.
   

 8. Dit køkken monteres
  Når vores køkkenmontør kommer for at sætte dit køkken op, så er det altid med godt humør og masser af ekspertice. Vores snedker får anbefalinger og ros af alle og du vil opleve, at dit køkken sættes op med øje for millimeteres nøjagtighed. Alle skuffer og skabe efterjusteres, så alt fungerer gnidningsløst og korrekt inden montøren forlader dit hjem og selvfølgelig efter at have ryddet op efter sig.
   

 9. Festdagen af alle 
  Vi har ridset de vigtigste punkter op i forløbet, men dagen du sikkert har set frem til er kommet. Din rådgiver besøger dig igen for at sikre, at du er tilfreds og at alt er veludført som aftalt. Din køkkendrøm er gået i opfyldelse og du kan glæde dig til mange års brug og nydelse. 

Har du spørgsmål eller ønsker du at vide mere? Giv os et opkald på Tlf. 7442 9220

GÅ PÅ OPLEVELSER I VORES GALLERIER

find en forhandler nær dig

Sønderborg Køkkener forhandles over hele verden, og selvom vi måske ikke bor i din baghave, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi kommer gerne på besøg i hele landet for at hjælpe dig med at få dit drømmekøkken.

 

FIND FORHANDLER

KUNDESERVICE

LOGO-SONDERBORG-KOKKEN

SØNDERBORG KØKKENINDUSTRI A/S
Ellegårdvej 23B
DK-6400 Sønderborg

Tlf     +45  74 42 92 20 
Mail  info@sonderborg-kokken.dk 
 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Følg os på:

Facebook | SØNDERBORG KØKKENETInstagram | SØNDERBORG KØKKENETPinterest | SØNDERBORG KØKKENETGoogle my business | SØNDERBORG KØKKENET Houzz | SØNDERBORG KØKKENET