konkurrenceregler

Du kan blive den heldige vinder, når vi med mellemrum afvikler små konkurrencer og lodtrækninger.
Det kræver både lidt af dig og SØNDERBORG KØKKENET og derfor er der nogle konkurrencevilkår,
som vi beder dig læse nedenfor. 

Konkurrencevilkår

 

Vi afholder løbende konkurrencer på følgende medier:

  • Facebook
  • Instagram
  • Nyhedsbrev
  • Sønderborg Køkkenets hjemmeside

Konkurrencerne er aldrig købsbetinget.

 

Deltagelse
Du skal være fyldt 18 år og være bosat i Danmark for at kunne deltage i konkurrencen.

Du deltager i konkurrencen når du:

  • Accepterer og gennemfører de betingelser som er beskrevet i opslaget på enten Facebook eller Instragram.
  • Udfylder vores tilmeldingsformular til vores nyhedsbrev på hjemmesiden. Som tilmeldt modtager du automatisk vores konkurrencer. Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet via et link i vores nyhedsbreve.

 

Tidsforløb
Vores konkurrencer er forskellige og derfor oplyser vi tidsforløbet i de enkelte opslag, hvor start- og sluttidspunkt for den enkelte konkurrence angives. Lodtrækningen gennemføres umiddelbart efter konkurrencen er afsluttet.

 

Præmie
Vores konkurrencer er forskellige og derfor oplyses og vises præmien i de enkelte opslag. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller byttes til andre varer.

 

Vinder
Vi trækker lod blandt alle deltagere. Vinderen får direkte besked via det medie konkurrencen er forgået. Hvis du har deltaget via Facebbok eller Instagram, sender vi dig en privat besked fra platformen. Hvis du har deltaget via vores nyhedsbrev, sender vi dig en besked til den oplyste mailadresse. For at få præmien tilsendt skal vinderen sende retursvar til os med sit fulde navn, adresse samt telefonnummer. Ved at deltage i konkurrencen er du indforstået med, at dine personlige oplysninger videregives til eksternt fragtfirma, som sørger for at levere præmien for os.

Vinderen har en frist på 10 hverdage til at reagere og sende retursvar til os. Herefter vil vi i løbet af 14 dage sende præmien til vinderens adresse. Ved manglende rettidigt svar er præmien tabt.

Det er kun vinderens navn, som offentliggøres på Facebook, Instagram og vores hjemmeside. Ved at deltage i vores konkurrence accepterer du denne offentliggørelse. Vi tager selvfølgelig vare på alle dine oplysninger efter lovgivningens regler. Læs om vores Persondatapolitik her.

 

Forbehold
Vi forbeholder os ret til at udelukke beskeder eller e-mails, hvis der er mistanke om snyd. Sønderborg Køkkenets ansatte, forhandler og agenter har ikke tilladelse til at deltage i konkurrencer som afvikles af Sønderborg Køkkenet. 

 

Kontakt os
Har du spørgsmål til vores konkurrencevilkår? Så er du velkommen til at kontakte os for mere information. Du finder vores kontaktoplysninger her.

LOGO-SONDERBORG-KOKKEN

SØNDERBORG KØKKENINDUSTRI A/S
Ellegårdvej 23B
DK-6400 Sønderborg
CVR nr: 11729673
Tlf.     +45 74 42 92 20 
Mail:  info@sonderborg-kokken.dk
 

Følg os på:

Facebook | SØNDERBORG KØKKENETInstagram | SØNDERBORG KØKKENETPinterest | SØNDERBORG KØKKENET Houzz | SØNDERBORG KØKKENET 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.